Bewerken van LinuxMintNL WiKi:Gebruiksvoorwaarden

Uit LinuxMintNL WiKi
Ga naar: navigatie, zoeken

Linux Mint NL - Registratie

Door het bezoeken van “Linux Mint NL” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Linux Mint NL”, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Linux Mint NL” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. kan je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Linux Mint NL”. Blijft u gebruik maken van “Linux Mint NL”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Deze wiki draait op Mediwiki. MediaWiki is een vrij te gebruiken en open source software pakket geschreven in PHP, origineel voor het gebruik van Wikipedia. Het is nu ook in gebruik bij verschillende andere projecten van de non-profit Wikimedia Foundation en bij vele andere wikis, inclusief deze website, en de site MediaWiki. MediaWiki is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over MediaWiki, kan je vinden op de volgende websites mediawiki.org of de Nederlandstalige websites wikipedia.org.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “Linux Mint NL” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van deze wiki. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Linux Mint NL” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “Linux Mint NL” noch Wikimedia niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

De beheerders.