Hoofdpagina-0: verschil tussen versies

Uit LinuxMintNL WiKi
Ga naar: navigatie, zoeken
(Categorie in tekst aangepast)
(Categorie in tekst aangepast)
Regel 61: Regel 61:
 
* De Terminal
 
* De Terminal
 
* [[Systeemeisen|Systeem en server]]
 
* [[Systeemeisen|Systeem en server]]
* [[Verzameling|Verzameling links en artikelen over Linux Mint]]
+
* [[Link verzameling|Verzameling Linux Mint linken]]
 
* Problemen & oplossingen
 
* Problemen & oplossingen
 
|}
 
|}

Versie van 13 aug 2014 om 11:06

Sjabloon:LMik

Flag of the United Kingdom.svg.png Welcome message in English

De doelstelling is het maken van een Nederlandstalige wiki met alle informatie over Linux Mint, geschiedenis, nieuws, ontwikkeling, distributies, installatie, werkende en weigerende apparatuur en programmatuur enz.

Er wordt nu hard gewerkt om de eerste opzet goed te laten werken en de indeling te bepalen en aan te passen. In de komende tijd zullen ook meer artikelen verschijnen en de categorieën zullen groeien.

Er moet nog veel gebeuren en er is veel informatie te verwerken, teveel voor een paar geïnteresseerden. Daarom zoeken wij vrijwilligers/medegebruikers die willen helpen met de opzet van de wiki of het schrijven van artikelen of helpen met controle van bewerkingen. Vooral in deze eerste periode is alle hulp welkom.

Uw ideeën en informaties zijn belangrijk en een artikel schrijven is niet moeilijk, maar als U het toch niet aandurft kunt U het op Linux mint Overleg vermelden. Deze informatie zal dan bij gelegenheid door anderen medegebruikers worden verwerkt.

Wij hopen dat deze wiki snel een bron van Linux Mint informatie wordt voor beginners en gevorderde en de basis voor iedereen die Linux Mint gebruikt.


Veel plezier met het lezen en schrijven van de informatie op deze Nederlandstalige Linux Mint wiki. De beheerders.

Actueel


Mint clubs


Belangrijke pagina's


Hulp pagina's

Linux Mint wiki algemeen

Hoofdonderwerpen
Interessant voor leek en vakman

Linux Mint Wiki in andere talen

België - Brasilia - Duitsland - Frankrijk - Griekenland - Hongarije - Japan - Polen - Rusland - Thailand - Tsjechië - Turkije -

Linux Mint Wikipedia

Denemarken - Duitsland - Engeland - Finland - Frankrijk - Griekenland - Indonesië - Nederland - Rusland - Slowakije - Spanje -