LinuxMintNL WiKi:Registratie

Uit LinuxMintNL WiKi
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste lezer,

Om het aanmaken van spam en ongewenste gebruikers accounts tegen te gaan is besloten om voor deze wiki van de Linux Mint NL gemeenschap een nieuw registratie model te gebruiken.
Dit houd in dat naast de normale gegevens een Nederlandstalige tekst van ten minste 10 woorden moet worden ingevuld. Deze tekst zal, na acceptatie van de aanvraag, op de gebruikerspagina van de aanvrager verschijnen. De eigen gebruikerspagina kan na bevestiging van de acceptatie e-mail altijd op de normale wijze worden bewerkt.

Met deze nieuwe registratie methode wordt iedere aanvraag beoordeeld voordat eventueel goedkeuring wordt verleend. De tijdrovende controle van aangemaakte accounts wordt hierdoor voor de beheerders aanmerkelijk verkort en is het eenvoudiger om ongewenste registraties direct te herkennen en relevante maatregelen te nemen.

Advies:

  1. Bedenk een gebruiksnaam die geen weerstand kan opwekken.
  2. Gebruik een geldig e-mail adres om de bevestigings e-mail te kunnen ontvangen.
  3. Vermeld geen persoonlijke gegevens in de Nederlandstalige tekst. Deze tekst komt op Uw gebruikerspagina en kan door iedereen worden gelezen.

Het is voor het aanvragen van een registratie een beetje meer werk, maar uiteindelijk blijft hierdoor deze Linux Mint wiki overzichtelijk en zal het voor iedereen plezieriger worden om met het uitbreiding te helpen.

Met groet en excuus voor het ongemak, de beheerders van de Linux Mint NL gemeenschap.

Klik hier om te registreren (link aanpassen)