Overleg gebruiker:Voorbeeld

Uit LinuxMintNL WiKi
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Gebruiker)
Ga naar: navigatie, zoeken
Hallo Voorbeeld, van harte welkom op de Nederlandstalige Linux Mint Wiki!
Linux Mint Wiki NL, sinds juni 2014 online en onderdeel van de Nederlandse Local Community van Linux Mint
Flag of the United Kingdom.svg.png Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Nederlands talige Linux Mint Wiki! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale Linux Mint encyclopedie en database.

We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen! Er zijn voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen. Neem die als nieuwkomer ter harte en lees eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat, want een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Onderwerp Beschrijving
De vijf pijlers van LMwiki Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gebruikers portaal Handleidingen voor Linux Mint wiki
Snelcursus Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Zandbak Voor het experimenteren met bewerken
Hulp en beheer Voor al je vragen over de Linux Mint Wiki
Veelgestelde vragen Antwoorden op de meest gehoorde vragen

De pagina die nu op je scherm staat is je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere gebruikers ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~ of met de handtekeningknop BewerkbalkHandT.png, dit heeft hetzelfde effect: je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam, de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Controleren en Versturen doe je met een van de knoppen onderaan de pagina.