Volgcategorieën

Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWikisoftware. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Te indexeren pagina'sindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Niet te indexeren pagina'snoindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's met dubbele sjabloonparametersduplicate-args-categoryDe pagina bevat aanroepen van sjablonen waarin hetzelfde argument meerdere keren wordt gebruikt, bijvoorbeeld {{foo|bar=1|bar=2}} of {{foo|bar|1=baz}}.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruikenexpensive-parserfunction-categoryDe pagina gebruikt te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist) gebruikt. Meer informatie.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevattenpost-expand-template-argument-categoryDe pagina is groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}})).
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschredenpost-expand-template-inclusion-categoryDe pagina groter dan $wgMaxArticleSize na het uitbreiden van alle sjablonen, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Verborgen categorieënhidden-category-categoryDe categorie heeft het magische woord __HIDDENCAT__ in de inhoud, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingenbroken-file-categoryDe pagina bevat een niet-bestaande koppeling (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).
Pagina's waar het maximaal aantal nodes is overschredennode-count-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt het maximale aantal knooppunten.
Pagina's waar de expansiediepte is overschredenexpansion-depth-exceeded-categoryDe pagina overschrijdt de maximale expansiediepte.
Pages with ignored display titlesrestricted-displaytitle-ignoredThe page has an ignored {{DISPLAYTITLE}} because it is not equivalent to the page's actual title.
Pagina's met ongeldige zelfsluitende HTML-tagsdeprecated-self-close-categoryThe page contains invalid self-closed HTML tags, such as <b/> or <span/>. The behavior of these will change soon to be consistent with the HTML5 specification, so their use in wikitext is deprecated.
Pagina's met referentiefoutencite-tracking-category-cite-errorPages in this category have errors in the usage of references tags.
Pagina's met fouten in de syntaxmarkeringsyntaxhighlight-error-categoryThere was an error when attempting to highlight code included on the page.