LinuxMintNL WiKi:Info

Uit LinuxMintNL WiKi
Versie door Jos1950 (Overleg | bijdragen) op 3 aug 2014 om 15:16 (Nieuw)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op de Nederlandse Linux Mint wiki.


De Linux Mint wiki is sinds juli 2014 online en is een onderdeel van de Nederlandse Local Community van Linux Mint.


De doelstelling is het maken van een Nederlandstalige wiki met alle informatie over Linux Mint, geschiedenis, nieuws, ontwikkeling, distributies, installatie, werkende en weigerende apparatuur en programmatuur enz.

Er wordt nu hard gewerkt om de eerste opzet goed te laten werken en de indeling te bepalen en aan te passen. In de komende tijd zullen ook meer artikelen verschijnen en de categorieën zullen groeien.

Er moet nog veel gebeuren en er is veel informatie te verwerken, teveel voor een paar geïnteresseerden. Daarom zoeken wij vrijwilligers/medegebruikers die willen helpen met de opzet van de wiki of het schrijven van artikelen of helpen met controle van bewerkingen. Vooral in deze eerste periode is alle hulp welkom.

Uw ideeën en informaties zijn belangrijk en een artikel schrijven is niet moeilijk, maar als U het toch niet aandurft kunt U het op Linux mint Overleg vermelden. Deze informatie zal dan bij gelegenheid door anderen medegebruikers worden verwerkt.

Wij hopen dat deze wiki snel een bron van Linux Mint informatie wordt voor beginners en gevorderde en de basis voor iedereen die Linux Mint gebruikt.


Veel plezier met het lezen en schrijven van de informatie op deze Nederlandstalige Linux Mint wiki. De beheerders.