AndereInfo

Uit LinuxMintNL WiKi
Ga naar: navigatie, zoeken

Ook de beheerders van de Linux Mint NL community wensen voor U een voorspoedig 2018.

En ook wij hebben wensen voor het nieuwe jaar en wel de volgende. De informatie op deze wiki gaat namelijk nog hoofdzakelijk over Linux Mint versie Cinnamon.

De versies MATE, KDE, XFCE en LMDE wijken in gebruik op diverse plaatsen sterk af van de Cinnamon versie. Hiervoor is andere uitleg nodig en zijn andere afbeeldingen gewenst.

Wij willen van deze wiki een verzamelplaats maken van alle informatie over Linux Mint en alle daarin gebruikte (standaard) programma's. Om geen dubbel werk te doen en de wiki overzichtelijk te houden, wordt de informatie versterkt door te verwijzen (linken) naar goede al bestaande info op internet.

Er wordt hard gewerkt om alle informatie uit te breiden en bij te houden. Dit gaat echter sneller als meer Linux Mint gebruikers hierbij helpen en hun ervaring hier delen.

Heeft U of heb je nog geen goede wens kunnen bedenken, hier is er een voor de wiki en voor de Linux Mint NL gemeenschap.

Bijdragen aan de wiki plaatst Uw naam in de geschiedenis als schrijver van Linux Mint artikelen. Meehelpen is niet moeilijk, kijk maar eens in de snelcursus.


Wij hopen dat de wiki dit jaar snel wordt uitgebreid voor en door alle Linux Mint gebruikers.

Met vriendelijke groet, het beheer van de Linux Mint NL wiki.