Sjabloon:HPkop-2

Uit LinuxMintNL WiKi
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op de WiKi van Linux Mint NL 500px-LinuxMint Nice Logo.svg.png
Linux Mint Wiki NL, sinds juni 2014 online en onderdeel van de Nederlandse Local Community van Linux Mint
Op deze wiki is alle hulp welkom _ zaterdag 13 - juli - 2024
De doelstelling van deze wiki is het in de Nederlandse taal verspreiden van alle informatie over Linux Mint waaronder: geschiedenis, nieuws, ontwikkeling, distributies, installatie, werkende en weigerende apparatuur, programmatuur enz. Hierbij wordt zoveel mogelijk verwezen naar andere site's met bestaande of meer uitgebreide Nederlandstalige informatie. Op deze manier kan alle informatie snel worden gevonden.

Er verschijnen meer en meer artikelen en afbeeldingen en de categorieën groeien, maar er is echter nog veel meer informatie. Er zijn bijvoorbeeld veel vragen over programma's en hoe bepaalde instellingen kunnen worden aangepast. Daarom zoeken wij lezers die willen helpen met het uitbreiden of beschrijven van de standaard Linux Mint programma's, ander Linux Mint onderdelen willen beschrijven of helpen met corrigeren en verbeteren van bewerkingen. Alle hulp welkom.

Uw ideeën en informaties zijn belangrijk en een artikel schrijven is niet moeilijk. Kijk maar eens op pagina maken. Als U het toch niet aandurft meteen een artikel te schrijven, kunt U het op Uw overlegpagina of op Linux mint Overleg vermelden. Deze informatie zal dan bij gelegenheid door anderen gebruikers worden verwerkt.

Wij hopen dat deze wiki snel een basis wordt met Linux Mint informatie voor beginners en gevorderde. Als mee(r) lezers ook mee(r) schrijven zal het zeker lukken.

Lees ook Gebruiksvoorwaarden bij het bewerken van de LinuxMintNL WiKi:

NOTE: Door de vele spam accounts in het verleden is een nieuwe aanmeldingsprocedure ingesteld.

Het is iets meer werk om een account aan te vragen, maar de wiki is hierdoor beter beveiligd tegen ongewenste bewerkingen.

English

The goal is to create a wiki in the Dutch language with information about Linux Mint, history, news, development, distribution, installation, operation and the refusal of hardware and software, etc ..

Text in another language will be removed.


De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer het sjabloon wordt geplaatst.

Naam

De volledige naam van dit sjabloon is Hoofdpagina kop met welkomsttekst in NL en EN

Doel

Volledige Hoofdpagina kop met welkom

Gebruik

Boven in hoofdpagina

Invullen

Welkomsttekst in sjabloon:LMkop (Linux Mint info kop) hierboven

Voorbeeld

{{LMkop| Welkom op de WiKi van Linux Mint NL}}